Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Treningsskolen

Slik trener du effektivt før jobb

For å komme i gang er lurt å planlegge uka, meld deg på fellestimer, finn en å trene sammen med og legg fram treningstøyet kvelden i forveien.

MORGENTRENING: – Vi har stor glede av vår felles treningsinteresse, og elsker å starte dagen med fysisk aktivitet, sier ekteparet Ove og Bente Lund. <br>Foto: Kristin Roset
MORGENTRENING: – Vi har stor glede av vår felles treningsinteresse, og elsker å starte dagen med fysisk aktivitet, sier ekteparet Ove og Bente Lund.
Foto: Kristin Roset Vis mer

Vi møter ekteparet Bente og Ove Lund på treningssenteret en tidlig lørdag morgen. De er klare for morgentrening. En fast rutine de har dyrket sammen over mange år

Ekstra energi

- Vi trener minimum tre ganger i uka sammen, og aller helst før jobb. Det går i spinning, løping, styrketrening og ulike gruppetimer. Vi har stor glede av vår felles interesse, sier det spreke ekteparet.

Begge trener fordi det gir dem ekstra energi gjennom dagen, og for å forebygge helseplager.

De har ingen idrettslig bakgrunn, men har lært mye om trening og kosthold ved hjelp av en personlig trener og jevne samtaler med faglærte instruktører på Elexia i Lillehammer.

Legg en plan

- Vi planlegger gjerne uka, og melder oss på de timene vi ser det blir tid til. Så legger vi alt av klær fram kvelden før, og setter alarmen på. Da er det bare å komme seg opp, hoppe i treningsklærne og møte opp, forteller de to om hvordan de klarer å komme seg på trening en tidlig morgen før jobb.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?