Treningsskolen

Slik trener du yoga som en atlet

Få bedre løpestil, kom dypere ned i knebøy og bli sterkere og smidigere.

ALLE KAN DELTA: - Det fine med denne yogatimen er at alle kan delta, og føle at de mestrer øvelsene uten noen form for tidligere yogaerfaring. Det minsker terskelen for å slenge seg på, og jeg opplever at folk kommer igjen og igjen. Mange av dem er menn. Det er gøy, sier instruktør Clarissa Bergh. Foto: Kristin Roset
ALLE KAN DELTA: - Det fine med denne yogatimen er at alle kan delta, og føle at de mestrer øvelsene uten noen form for tidligere yogaerfaring. Det minsker terskelen for å slenge seg på, og jeg opplever at folk kommer igjen og igjen. Mange av dem er menn. Det er gøy, sier instruktør Clarissa Bergh.
Foto: Kristin Roset Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er første gang jeg deltar, og er positivt overrasket, sier Knut Brevig. Han er en fysisk aktiv kar som liker å løpe og trene styrke. Yoga derimot, har han aldri prøvd før. Inntil denne onsdagskvelden på Elixia Lillehammer.

Var skeptisk

Sammen med en full sal av både menn og kvinner, utfører han yogaøvelser tilpasset deg som trener regelmessig, og som ønsker å bli bedre rustet til nettopp den treningsformen du liker best.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer