Boligkjøp:

Slik unngår dere fellene ved felles boligkjøp

Mange som kjøper bolig sammen, sliter med å bli enige om hvordan eierforholdene skal være. Slikt kan det lett bli konflikter av. 

LIKESTILT: Malin Tveit Husefest og samboeren Sondre Malde Pedersen tror det er mest gunstig for forholdet hvis de eier like mye av boligen. Foto: Lars Eivind Bones
LIKESTILT: Malin Tveit Husefest og samboeren Sondre Malde Pedersen tror det er mest gunstig for forholdet hvis de eier like mye av boligen. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da Malin Tveit Husefest (26) og Sondre Malde Pedersen (25) skulle kjøpe bolig sammen, var det viktig at begge fikk en like stor eierandel.

- Samboeren min hadde mye mer egenkapital enn jeg hadde, men vi var opptatt av å ha en rettferdig fordeling der vi begge kommer like godt ut. Vi så på ulike løsninger, men landet på at vi deler boliglånet i to og eier like mye hver av leiligheten, forteller hun.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer