Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Slik unngår du kaloribombene

- Liker du marsipan, så nyt marsipan. Men kjøp en litt mindre gris.

FULL AV FRISTELSER:  Ribbe, konfekt og feite kaker. Desember er full av fristelser, men med noen enkle grep kan julemåneden gjøres litt sunnere. Foto: COLOURBOX
FULL AV FRISTELSER: Ribbe, konfekt og feite kaker. Desember er full av fristelser, men med noen enkle grep kan julemåneden gjøres litt sunnere. Foto: COLOURBOX Vis mer

(Dagbladet): Desember er en måned hvor kosen står i høysetet. Julebord, gløggpartyer, skoleavslutninger og juletrefester fyller opp kalenderen - og gjerne også magen i samme slengen.

For selv om vi skal ha det hyggelig, kan det likevel være lurt å tenke over hva du putter i munnen. For fem ekstra kilo på badevekta vel kanskje ikke det som står øverst på ønskelista til jul?

Starter tidlig

- Nå har vi gledet oss i et helt år til å kose oss med det hver av oss forbinder med jul og juletradisjoner. Så ikke fyll desember med dårlig samvittighet for å spise hverken marsipan eller ribbe, sier Camilla Andersen, ernæringsfysiolog hos kostholdsveilederen Somebody.no.

- Men, når det er sagt, så er det unødvendig å legge på seg i løpet av denne måneden. Det er det bare de som selger slankekurer i januar som gnir seg i hendene av.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?