Slik unngår du sjokk og frustrasjon gjennom Birken

Nybegynner eller erfaren: Birken del for del.

90 KILOMETER: Ta det rolig fra start dersom du er uerfaren. Hvis du har syklet flere Birken-ritt før, husk at de fleste starter for hardt. Foto: Birken AS/Geir Olsen
90 KILOMETER: Ta det rolig fra start dersom du er uerfaren. Hvis du har syklet flere Birken-ritt før, husk at de fleste starter for hardt. Foto: Birken AS/Geir Olsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Birkebeinertraseen byr på variert terreng og mange mil. Det er lett å bli fortvilet underveis dersom du ikke har en plan for hvordan du skal angripe de 90 kilometerne.

For å unngå sjokk og frustrasjon underveis er det smart å studere løypeprofilen og lese tipsene under. Da får du en viss peiling på hva som venter deg, og hvordan du kan angripe de ulike delene fra Rena sentrum til målgang i Håkons Hall i Lillehammer.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer