Slik utnytter du plassen under trappen

Rommet under trappen kan utnyttes til mangt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lagringsplass er alltid en utfordring, uansett boligens størrelse. I hus over flere etasjer oppstår det en mulighet for ekstra plass under trappen.

Nettstedet Freshome har samlet sammen flere ideer til hvordan rommet under trappen kan utnyttes.

Hva med å plassere baren der for eksempel?

Bokhyller Flere av løsningene går på å bygge bokhyller under trappen. I noen av tilfellene er bohyllen designet som en trapp (eller omvendt).

Oppbevaringsplass Andre ideer viser hvordan plassen under trappen kan bygges om til en garderobe eller oppbevaringsløsninger for sko, votter og annet tilbehør.

Arbeidsplass De fleste hjem har behov for en arbeidsplass, både for lekse- og kontorarbeid. Plassen under trappen kan være godt egnet til det.

TV-plass Selv om flatskjermen har gjort sin inntreden i de fleste hjem, skal TV-en fortsatt plasseres et sted, og gjerne minst mulig dominerende. Hva med en innbygget løsning under trappen.

Les også:

Åtte trapper du aldri har sett maken til

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer