Slik velger du den sunne grillmaten

Du kommer langt med sunnere tilbehør.

MYE AV DET SAMME: Mange glemmer at det går fint å grille andre ting enn hamburgere, pølser og koteletter. Ved å variere grillmaten, kan du få nye smaksopplevelser, redusere inntaket av mettet fett og unngå at måltidet blir en kaloribombe, mener ekspertene. Foto: JØRGEN KVALSVIK
MYE AV DET SAMME: Mange glemmer at det går fint å grille andre ting enn hamburgere, pølser og koteletter. Ved å variere grillmaten, kan du få nye smaksopplevelser, redusere inntaket av mettet fett og unngå at måltidet blir en kaloribombe, mener ekspertene. Foto: JØRGEN KVALSVIK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Jacob Aspelin (26) og kompisen Dag Erik Kokk (26) har pakket engangsgrillen og lagt seg til på stranda på Huk i Oslo. I dag står pølser på menyen.

- Pølser er enkelt å ha med på tur. Jeg bare tok en pakke som så gode ut. Hjemme er det fint med godt tilbehør, som salat, sier Jacob.

- Egentlig er vi ganske bevisste i matveien, sier Dag Erik.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer