- Slike små smaksbomber kan lett bli favorittmat

Dim Sum: Godbiter for deg uten karboskrekk.

LEKRERE: Det er ingen tvil om at Dim Sum by Taste of China ved Råhuset er lekrere, men Robinson og Fredag tar seg i å savne den rufsete sjarmen til moder-restauranten i Torggata. Foto: BJØRN LANGSEM
LEKRERE: Det er ingen tvil om at Dim Sum by Taste of China ved Råhuset er lekrere, men Robinson og Fredag tar seg i å savne den rufsete sjarmen til moder-restauranten i Torggata. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Hva mener du? At du vil ha det slitent, men koselig framfor nytt og elegant?

Fredag så avventende på Robinson, som nettopp hadde holdt et langt innlegg om det var et utslag av konservatisme eller anti-jåleri, altså, å lure på om gamle, slitne og uformelle Taste of China i Torggata i Oslo var å foretrekke framfor den splitter nye filialen ved Rådhuset.

- Alt er lekrere her, men likevel ...

Fredag avbrøt:

- Vel, så lenge maten holder samme nivå kan man vel ikke klage på at omgivelsene er penere? Skal vi bestille nå?

Kjente toner Taste of China var en av de første restaurantene i Norge som lærte nordmenn at det går an å spise seg god og mett på kinesiske småretter, såkalt dim sum.

Om de kommer som dumplings (en slags ravioli), og er dampet, pannestekt eller fritert, om det er kjøtt, skalldyr eller grønnsaker innbakt i hvetedeig eller rispasta - slike små smaksbomber kan lett bli favorittmat.

Restauranten i lokalene i andre etasje i Torggata ble fort et populært sted. Ja, så populært at folka bak altså nå har åpnet et nytt sted med praktisk talt identisk meny.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer