Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Smakfulle kjøttboller

Denne oppskriften pleier å falle i smak både hos store og små. Dessuten er den sunn.

MIDDAGSTIPS: Enkel og greit for hele familien. Foto: Linnea Press
MIDDAGSTIPS: Enkel og greit for hele familien. Foto: Linnea Press Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kjøttboller kan være så mangt. De aller mest populære her på Klikk (så langt) er de med pinjekjerner, rosiner og brød (for å gjøre dem saftige).

Her er det en oppskrift av en helt annen karakter. Hadde det vært en jungelord om denne oppskriften, ville det stått: "når det er reker i kjøttbollene, skal vi til Asia".

For det er ikke mange andre steder man ville finne på det. Idéen høres kanskje sprø ut, men da må jeg skynde meg å nevne at da selveste Eyvind Hellstrøm ble bedt om å lage hamburger til sin kokebok (av Anne-Kat.) hadde han østers i kjøttfarsen. Så det er kanskje ikke så galt som det kan høres ut.

Her finner du Helstrøms oppskrift på perfekt ribbe.

Nedenfor finner du i alle fall den spennende oppskriften.

Sugen på noe søtt? Prøv disse deilige muffinsene! Eller hva med verdens beste blåbærkake?

Saken ble opprinnelig skrevet av Norsk Ukeblad for Klikk.no. Les her.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!