Smart potettriks: Skjær, kok, dra

Når du har bedre ting å gjøre enn å skrelle poteter.

Ikke fryktelig klar for å skrelle poteter til hele storfamilien i jula?

Bård Grenis potetskrelletriks er like enkelt som det er genialt.

I stedet for å skrelle potetene før du koker dem, drar du skallet av i en håndvending - etter at potetene er kokt.

Skjær, kok, dra Det eneste du trenger er å skjære gjennom skallet, rundt poteten, med en skarp kniv.

Så koker du poteten på vanlig måte, i cirka tyve minutter.

Når poteten er ferdig kokt kan du enkelt dra skallet av. Se hvordan i videoen over.

Flere smarte skrelletriks Grenis potetskrelletriks er forvrig ikke helt ulikt metoden vi bruker for å skrelle tomater.

En annen ting vi ikke er spesielt begeistret for, er å skrelle appelsiner. Heldigvis finnes det mange smarte måter å skrelle appelsiner på.

Flere smarte kjøkkentriks fra Dagbladet Mat