Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Snart kan du spille fra ti på en gang

Slik vil Logitech gi oss mer lyd.

IKKE BARE ÉN: Via mobilappen kan du i dag pare to slike høyttalere slik at de spiller i stereo. Men snart kan du pare over ti UE Boom-høyttalere slik at de spiller den samme musikken. Foto: LOGITECH
IKKE BARE ÉN: Via mobilappen kan du i dag pare to slike høyttalere slik at de spiller i stereo. Men snart kan du pare over ti UE Boom-høyttalere slik at de spiller den samme musikken. Foto: LOGITECH Vis mer

Dinside Logitechs UE Boom-høyttalere har fått gode skussmål i våre tester. UE Boom vant vår høyttalertest i sommer, mens oppfølgeren, UE Megaboom fikk full pott på terningen rett over nyttår.

Forklaringen er enkel: De spiller bra, har en lett og kompakt utforming, svært god batteritid og tåler vann.

LES OGSÅ: Er dette årets partyhøyttaler?

Kan pares En ganske fiffig ting med høyttalerne i UE Boom/Megaboom-serien, er at man via mobilappen kan bruke funksjonen «DoubleUp». Den lar deg koble telefonen til to høyttalere samtidig, slik at de kan spille i stereo.

På CES-messen i Las Vegas viste Ultimate Ears (et datterselskap av Logitech) frem den neste store funksjonen, som planlegges lansert i sommer.

Over 10 enheter Med programvareoppdateringen som kommer til sommeren, kan du nemlig bruke DoubleUp-funksjonen på flere enn to høyttalere — faktisk flere enn ti høyttalere kan pares via Bluetooth slik at de spiller den samme musikken.

Dermed kan disse bærbare høyttalerne brukes som et flerromsanlegg hjemme, eller sørge for at strandfesten når nye høyder lydmessig.

KJØPEGUIDE: Trådløs lyd i alle rom

Kjekt er det også at dette blir tilgjengelig via en gratis programvareoppdatering, så det vil også fungere fint for de som allerede har kjøpt en UE Boom eller Megaboom.

SAMLESIDE: Høyttalere

Saken ble opprinnelig publisert på Dinside Les her.