Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

- Snart kommer ny Chromecast

Ryktenettsted har fått tak i interne dokumenter.

SNART NY? I følge nettstedet 9to5google kommer det snart en ny Chromecast-enhet. Foto: 9to5google
SNART NY? I følge nettstedet 9to5google kommer det snart en ny Chromecast-enhet. Foto: 9to5google Vis mer

Dinside.no: Chromecast har solgt som varmt hvetebrød i Norge. Den lille enheten fra Google plugges direkte inn i en TV og gjør at du kan sende bilder, video og lyd direkte til TV fra en mobiltelefon, nettbrett eller PC. Og det til en trehundrelapp.

Se mer: 
• TEST: Google Chromecast  
• Ti kjekke triks for deg som har Chromecast

Og nå skal den bli ny Nettstedet 9to5google pleier å være presise med sine rykter, og nå hevder de altså at det vil bli annonsert en ny Chromecast-enhet på Googles pressekonferanse 29. september.

Som du ser av faksimilen over ser det ut til at nye Chromecast blir tilgjengelig i tre farger, og at designen er blitt ganske endret fra forgjengeren.

Raskere avspilling Den nye Chromecast-enheten skal angivelig støtte raskere WiFi, altså 802.11ac-standarden, noe forgjengeren ikke gjorde. Kombinert med en ny «Fast play»-funksjon kan det gjøre at bilder og video starter raskere etter at man har trykket på cast-knappen.

Ifølge dokumentasjonen nettstedet har fått tak i, ser det også ut til at Chromecast Audio blir en ny funksjon. Google har allerede Google Cast for Audio som kan implementeres av høyttalerprodusenter og lignende, mens Chromecast Audio kan bety at du kan koble en Chromecast til en hvilken som helst høyttaler med AUX-inngang og dermed strømme musikk trådløst til høyttaleren.

LES OGSÅ: Trådløs musikk i stua? Her er mulighetene

Spotify kommer også Mange har savnet Chromecast-støtte på Spotify, som heller har satset på sin egen funksjon, Spotify Connect.

Men nå ser det imidlertid ut at også Spotify kommer til å tilby cast-støtte i sine apper.

Chromecast blir ikke det eneste som vises frem den 29. september. Blant annet forventes det to nye Nexus-telefoner, produsert av LG og Huawei.

Vi følger selvsagt med den aktuelle kvelden og holder deg løpende oppdatert.

Saken ble opprinnelig publisert på Dinside Les her.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling