Sogndalstrands gladeste

Sogndalstrand Kulturhotell og dets eiere gleder seg til å konkurrere mot de syv andre finalistene i Ganefart 2010.

SOGNDALSTRAND KULTURHOTELL: Eli Laupstad Omdal og Jan Oddvar Omdal driver et annerledes hotell i en annerledes gate. Fredede bygninger og fredelige omgivelser i Rogalands «ukjente» perle. Foto: OLE C. H. THOMASSEN
SOGNDALSTRAND KULTURHOTELL: Eli Laupstad Omdal og Jan Oddvar Omdal driver et annerledes hotell i en annerledes gate. Fredede bygninger og fredelige omgivelser i Rogalands «ukjente» perle. Foto: OLE C. H. THOMASSENVis mer

|||(Dagbladet): - Jeg synes bare at det var fantastisk bare å bli blant de åtte finalistene. Det er fantastisk å ha kommet så langt, forteller Eli Laupstad Omdal.

- Finaleplass i Ganefart 2010, ikke verst?

- Vi har veldig sterke konkurrenter, men med våre omgivelser, gode kjøkken og glade servitører bør vi ha en sjanse, fortsetter den glade hotelldirektøren.

Hun kjenner godt, både Gloppen Hotell og Kongsvold Fjellstue som sammen med Sogndalstrand Kulturhotell er med i De Historiske Hotell og Spisesteder.

- Hva synes du om selve konkurransen og Ganefart?

- Jeg synes det er flott at det finnes en konkurranse som fokuserer på lokalprodusert mat og kvalitet. Ikke minst bruken av lokale råvarer.

- Det skal ikke smake likt på alle steder du stikker innom.

Det er godt å få en ny opplevelse også når det gjelder smaker når du er på et annet sted, mener Eli Laupstad Omdal.

Spesialiteter fra det området du er i er en del av reisen mener hun.

- Men servicen og smilet er minst like viktig som selve måltidet.

Får du god service og blir møtt av en hyggelig betjening, da blir opplevelsen god.

- Det er totalopplevelsen du får som er utrolig viktig, avslutter Sogndalstrands blideste.

- Uansett. Vi veldig glade for finaleplassen. Og dette er en flott oppmuntring for våre fire flotte kokker.

FERSK: Breiflabben kan også ha vært sterkt medvirkende til å bringe finaleplassen i havn for Sogndalstrand Kulturhotell. Foto: Ole C. H. Thomassen
FERSK: Breiflabben kan også ha vært sterkt medvirkende til å bringe finaleplassen i havn for Sogndalstrand Kulturhotell. Foto: Ole C. H. Thomassen Vis mer