Sommeren er ikke over ennå. Her er tips til hva du kan gjøre i august.

13 steder i Norge du bør oppleve.

PÅ SKINNER:  Bratt, vilt og vakkert, på skinner, også betegnet som en av verdens vakreste togreiser. Foto: Ole C. H. Thomassen
PÅ SKINNER: Bratt, vilt og vakkert, på skinner, også betegnet som en av verdens vakreste togreiser. Foto: Ole C. H. Thomassen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Sommeren er ikke slutt ennå. Her er tips til gode Norgesopplevelser du kan få i august. Norsk Luftfartsmuseum i Bodø Åpent alle dager med sommeromvisning og barneomvisninger fram til 12. august.

Flysimulatoren med 3D-programmer er en av Norges morsomste opplevelser. Den kjøres hver dag i sommer.

Se historien om norsk luftfart, med en gigautstilling av fly. Fra militærfly til de første Sydenflyene. Lær om den kalde krigen og spionflyet U-2.

Akvariet i Bergen De flotte bøilepingvinene, som har fått navnet fordi det ser ut som de har på hårbøyle, er fremdeles akvariets hotteste attraksjon.

I sommer skjer det noe hver hele time hver dag, kl. 10 til 18. Selshow, sjøløvetrening med sjøløven Mossy, pingvinforing, og krabbeklapping i strandsonden.

Nilkrokodillen Samson og haitunnelen, hvor du går under de svarttippede revehaiene, er også populær. Amadeusparken i Hedmark Se sebraene og kamelene langt inne i granskauen på Hedemarken.

Ved E6- avkjøringen til Tangen kan du møte australske Emu, vietnamesiske hengebuksvin, og hvithandapen Amadeus, som er født i parken. Klappepark med sauer og geiter for de minste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer