Sommerens beste viner

Seks av de nye får terningkast seks.

NY SOMMERFAVORITT? Terres de l'Aumonier Sauvignon 2011 er flott til fisk og skalldyr. Får terningkast seks i ukas vintest.
NY SOMMERFAVORITT? Terres de l'Aumonier Sauvignon 2011 er flott til fisk og skalldyr. Får terningkast seks i ukas vintest. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser. 

(Dagbladet): Det var fokus på vin til grillmat under polslippet denne gangen. Fra januar 2013 vil polet fokusere videre på mat, med kylling i januar, lam i mars og laks i mai.

Vinmonopolet har de siste åra tatt på seg en oppdragerrolle for det norske folk. Dette er veldig bra, og det er liten tvil om at det er mange som har nytte av det.

Polet startet med opplæring av sine ansatte og lyktes godt med det. Svært mange yngre mennesker med vinkelnerutdannelse, eller stor interesse for vin, ble ansatt.

Siden kom oppgraderingen av nettsiden og brosjyremateriell.

At polet har kompetente folk, er det liten tvil om, og butikkene og deres ansatte er stort sett til god hjelp for mange.

Hvilken vin passer best? Når polet nå beveger seg over til å anbefale drikke til visse typer mat, kreves det langt mer av mange.

Det er ikke tvil om at det vil komme mange innom for å få gode råd om hvilken vin som passer best til stekt, grillet eller ovnsbakt kylling. Prior, Livèche eller Stange, med poteter, ris eller pommes frites som tilbehør og syrlig, søt eller sterk saus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer