Sorgens konsekvenser:

Sorgen etter Mikkel: Mens pappa Torgeirs verden raste sammen, fortsatte alt annet som normalt

Noen krysset gata, andre var redde for å snakke om sønnen. - Det kan komme av myten om at det er best å la sørgende få være i fred, tror Torgeir Wittersø Skancke. 

Mer kunnskap om sorg: - Den synes ikke utenpå. Jeg opplevde at andre tolket noe som de ikke visste noe om, fordi de ikke så på meg at jeg sørget, sier Torgeir Wittersø Skancke. Her hjelper han sønnen Mikkel på trening med fysioterapeuten. Foto. Privat. 
Mer kunnskap om sorg: - Den synes ikke utenpå. Jeg opplevde at andre tolket noe som de ikke visste noe om, fordi de ikke så på meg at jeg sørget, sier Torgeir Wittersø Skancke. Her hjelper han sønnen Mikkel på trening med fysioterapeuten. Foto. Privat.  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Den største sorgen er for den som ikke levde, sier Torgeir Wittersø Skancke (48).

Sønnen Mikkel (16) hadde vært syk fra han var seks uker gammel. En genfeil gjorde at organene sviktet, og allerede som ettåring gikk fikk han ny lever. Det ble den første av totalt to transplantasjoner.

I åra som fulgte var sykdomsforløpet en berg- og dalbane. Mikkel hadde gode perioder. Han lekte som hvilket som helst annet barn. Deretter ble han dårlig igjen.

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer