Sorgens konsekvenser:

Sorgen etter Mikkel: Mens pappa Torgeirs verden raste sammen, fortsatte alt annet som normalt

Noen krysset gata, andre var redde for å snakke om sønnen. - Det kan komme av myten om at det er best å la sørgende få være i fred, tror Torgeir Wittersø Skancke. 

Mer kunnskap om sorg: - Den synes ikke utenpå. Jeg opplevde at andre tolket noe som de ikke visste noe om, fordi de ikke så på meg at jeg sørget, sier Torgeir Wittersø Skancke. Her hjelper han sønnen Mikkel på trening med fysioterapeuten. Foto. Privat. 
Mer kunnskap om sorg: - Den synes ikke utenpå. Jeg opplevde at andre tolket noe som de ikke visste noe om, fordi de ikke så på meg at jeg sørget, sier Torgeir Wittersø Skancke. Her hjelper han sønnen Mikkel på trening med fysioterapeuten. Foto. Privat.  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Den største sorgen er for den som ikke levde, sier Torgeir Wittersø Skancke (48).

Sønnen Mikkel (16) hadde vært syk fra han var seks uker gammel. En genfeil gjorde at organene sviktet, og allerede som ettåring gikk fikk han ny lever. Det ble den første av totalt to transplantasjoner.

I åra som fulgte var sykdomsforløpet en berg- og dalbane. Mikkel hadde gode perioder. Han lekte som hvilket som helst annet barn. Deretter ble han dårlig igjen.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer