Endometriose:

Sov ikke på 13 døgn

Ingvild Synnes hevder hun mistet søvnen som følge av sykdom, medisiner og bivirkninger. 33-åringen mener en ny behandlingsform reddet livet hennes.

PLAGET: De ti siste åra har Synnes levd med endometriose. Fra 2017 har hun i tillegg slitt med kritisk lite søvn. - Nå forstår jeg hvorfor det å holde folk våkne er en effektiv form for tortur, sier hun.
PLAGET: De ti siste åra har Synnes levd med endometriose. Fra 2017 har hun i tillegg slitt med kritisk lite søvn. - Nå forstår jeg hvorfor det å holde folk våkne er en effektiv form for tortur, sier hun. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I en tidligere versjon av denne saken kom vi i skade for å skrive at professor emerita, gynekolog Mette H. Moen, mener at 90 prosent av kvinner som blir behandlet for endometriose blir friske. Det hadde vi ikke dekning for. Moen sa at 90 prosent av kvinner med endometriose ville kunne få en behandling som gjør dem bedre.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer