Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Spabehandling og bølgesurfing midt i bakken

Luksus for kropp og sjel i Trysil.

AVSLAPPING: Spadelen av badeanlegget er skilt fra resten med glassdører. Her kan en komme til hektene igjen i tre forskjellige badstuer. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
AVSLAPPING: Spadelen av badeanlegget er skilt fra resten med glassdører. Her kan en komme til hektene igjen i tre forskjellige badstuer. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer

På Radisson Blu Resort Trysil trenger du ikke gå mange skritt for å finne luksus både for kropp og sjel.

For to år siden åpnet Radisson Blu Resort Trysil med 210 rom og 40 tilknyttede leiligheter. Med utgang direkte til skibakkene, ligger alt til rette for en sportslig helg for både store og små.

Med åtte barer og spisesteder, opplevelsesbad, spa og bowlingbaner og sportsbutikk, har hotellet også potensial til å dekke de fleste behov - både for familier, grupper og andre turister.

Surfemaskin Opplevelsesbadet er et yndet sted for både hotellgjester og hytteturister, og har med boblebad, bassengbar, surfemaskin og separat spaavdeling lagt gullegget når det gjelder å tiltrekke seg et allsidig publikum.

EKSTREMSPORT: Iallefall tilsynelatende. Det er ikke bare i bakken en kan stå på brett i Trysil. Surfemaskinen «Flow Rider» passer både for barn og lekne voksne. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
EKSTREMSPORT: Iallefall tilsynelatende. Det er ikke bare i bakken en kan stå på brett i Trysil. Surfemaskinen «Flow Rider» passer både for barn og lekne voksne. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer

Fra spabadet, som har basseng med 38 grader i vannet, massasjefunksjon og tre forskjellige badstuer, kan en ta på seg badekåpa og tøflene og gå rett opp til behandling i etasjen overfor.

Høyfjellet blir stadig mer synonymt med luksus, og en langrennstur på fjellet er ikke lenger nok for å dekke rekreasjonsbehovet.

Mange alternativer Med alpinister susende forbi utenfor panoramavinduene som omkranser bassengområdet, har Erik og Ulrike Haugen, tatt med seg sønnen Teodor til bassenget.

- Du har veldig mange bra alternativer for barn, med maskiner hvor de kan lære seg å stå på skiheisene og med barneaktiviteter så voksne får fri, sier Ulrike Haugen.

VANNMANN: Teodor er med foreldrene Erik og Ulrike Haugen på hytta. Når det snør og er guffent ute, er det veldig greit å kunne stikke ned i Radisson-hotellets opplevelsesbad for en dukkert. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
VANNMANN: Teodor er med foreldrene Erik og Ulrike Haugen på hytta. Når det snør og er guffent ute, er det veldig greit å kunne stikke ned i Radisson-hotellets opplevelsesbad for en dukkert. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer

Mannen Erik nikker bekreftende, og legger til:

- Trysil er utrolig bra for familier. Vi har hytte og har ikke prøvd hotellet, men de vi kjenner som har bodd her sier de er kjempefornøyde.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media