Spandabel sjef sendte alle sine 800 ansatte på cruise i Karibia

Bestilte fire charterfly og ekstra øl. 

FIRMATUR: De over 800 ansatte i Bertch Cabinets i Iowa, USA, fikk alle ei ukes cruise i Karibia som julegave fra sjefen. Foto: AP / NTB Scanpix
FIRMATUR: De over 800 ansatte i Bertch Cabinets i Iowa, USA, fikk alle ei ukes cruise i Karibia som julegave fra sjefen. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fikk du julegave av sjefen til jul?

Sikkert vel fortjent, men det var kanskje ikke helt i klasse med hva direktør Gary Bertch i kjøkken- og møbelprodusenten Bertch Cabinet i Iowa i USA klinket til med.

Bertch, som i 1977 startet det tydeligvis så suksessrike firmaet sammen med sin kone Becky, samlet før jul alle sine ansatte - faktisk mer enn 800 personer - og roste dem for å ha bidratt til at firmaet hadde nådd sine mål for året.

Og han nøyde seg ikke med det. Ifølge lokalavisa The Courier ba sjefen alle sine 800 ansatte om å finne fram sommertøy og solkrem og forberede seg på en velfortjent - og fullt betalt - ferie.

- Vi reiser søndag 8. januar. Fire charterfly er bestilt og frakter de ansatte til Miami der de overnatter på et 5-stjerners hotell.

- På mandag fraktes vi i busser til havnen og går om bord i cruiseskipet. Mandagen etter er alle tilbake på jobb, sier han til avisa.

Det hører med til historien at Bertch Cabinets har vært kjent for å belønne sine ansatte når det har gått bra. Cruiset han nå gir sine ansatte er ikke det første i firma-historien. Men siden 2005 har det vært rolig på gavefronten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer