PÅ HJEMMEBANE: Den temperamentsfulle tempranilloen trenger litt å bryne seg på. Derfor passer det utmerket med en Chorizo-burger i loff, mener matredaktør Christopher Sjuve. Du trenger: 2 loffskiver, 1 bit chorizo, 3 ss revet ost og 100 g kjøttdeig. Hakk opp chorizoen og bland med kjøttdeigen. Form til en burger og stek i stekepanna (slik du ønsker den). Legg på ost mens kjøttet fortsatt er varmt. 
Stek loffskivene i samme panne til den får god farge. Legg kjøttet mellom skivene. Del i to (eller fire) og server. Foto: Lisberth Michelsen
PÅ HJEMMEBANE: Den temperamentsfulle tempranilloen trenger litt å bryne seg på. Derfor passer det utmerket med en Chorizo-burger i loff, mener matredaktør Christopher Sjuve. Du trenger: 2 loffskiver, 1 bit chorizo, 3 ss revet ost og 100 g kjøttdeig. Hakk opp chorizoen og bland med kjøttdeigen. Form til en burger og stek i stekepanna (slik du ønsker den). Legg på ost mens kjøttet fortsatt er varmt. Stek loffskivene i samme panne til den får god farge. Legg kjøttet mellom skivene. Del i to (eller fire) og server. Foto: Lisberth MichelsenVis mer

Spanias flaggskip får toppscore

Det er ingen tvil om at det er tempranillo som er selve ryggraden i nær sagt alle områdets kvalitetsviner.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn