Spar tusenlapper på å bytte tannlege. Men pass på de skjulte «lokketilbudene»

Sjekk oversikten for ditt fylke.

STOR VARIASJON: Prisene hos tannlegene i Norge varierer stort og du kan spare flere tusenlapper på å velge en annen tannlege. Men det er ikke sikkert at den billigste klinikken er riktig for deg. Illustrasjonsfoto: Frank May / NTB Scanpix
STOR VARIASJON: Prisene hos tannlegene i Norge varierer stort og du kan spare flere tusenlapper på å velge en annen tannlege. Men det er ikke sikkert at den billigste klinikken er riktig for deg. Illustrasjonsfoto: Frank May / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet har valgt å undersøke prisforskjellene på tannlegene ved å se på tre behandlinger; vanlig undersøkelse, middels stor fylling og rotfylling av tann med én rotkanal.

Her spenner prisene seg fra 2190 kroner til over 7500 kroner. Det skiller altså mer enn 5300 kroner mellom den dyreste og billigste tannklinikken på disse behandlingene.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer