Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Spar tusenlapper på å bytte tannlege. Men pass på de skjulte «lokketilbudene»

Sjekk oversikten for ditt fylke.

STOR VARIASJON: Prisene hos tannlegene i Norge varierer stort og du kan spare flere tusenlapper på å velge en annen tannlege. Men det er ikke sikkert at den billigste klinikken er riktig for deg. Illustrasjonsfoto: Frank May / NTB Scanpix
STOR VARIASJON: Prisene hos tannlegene i Norge varierer stort og du kan spare flere tusenlapper på å velge en annen tannlege. Men det er ikke sikkert at den billigste klinikken er riktig for deg. Illustrasjonsfoto: Frank May / NTB Scanpix Vis mer

Dagbladet har valgt å undersøke prisforskjellene på tannlegene ved å se på tre behandlinger; vanlig undersøkelse, middels stor fylling og rotfylling av tann med én rotkanal.

Her spenner prisene seg fra 2190 kroner til over 7500 kroner. Det skiller altså mer enn 5300 kroner mellom den dyreste og billigste tannklinikken på disse behandlingene.

Vi har hentet tallene fra Forbrukerrådets egen prismåler, Hvakostertannlegen.no. Tannlegene har nemlig opplysningsplikt på prisene på behandlingene som vises på nettstedet.

- Myte at offentlige er billigst

Daglig leder Hilde Uthaug i Hvakostertannlegen.no forteller at det er cirka 39 behandlinger som sammenlignes, og at prisene er hentet både fra offentlige og private tannleger.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

PLUSS TIL 1. AUGUST

HELGEKUPP

1 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP PLUSS TIL 1. AUGUST

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

PLUSS TIL 1. AUGUST 1 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?