Spennende polslipp: Både rødvin, hvitvin og øl i toppklasse

I dag lanseres 98 nye produkter på Polet. Vi har plukket ut godbitene.

ET GODT UTVALG: Blant de røde er det først og fremst Piemonte som er representert med et godt utvalg av Barbarescoer, samt flere utgaver av den mindre kjente pelaverga-druen, blant Vinmonopolets nyheter. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
ET GODT UTVALG: Blant de røde er det først og fremst Piemonte som er representert med et godt utvalg av Barbarescoer, samt flere utgaver av den mindre kjente pelaverga-druen, blant Vinmonopolets nyheter. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Vinmonopolet lanserer i dag 98 nye produkter i basis, parti og testutvalg. Av disse er det rødvin og hvitvin som står for mesteparten med 37 nye produkter. Det lanseres i tillegg et variert utvalg av hetvin, øl, sake og brennevin.

Lanseringens tema spenner bredt med blant annet Roero arneis fra Piemonte, musserende, hvite og vin jaune fra Jura og Rioja viner med alder. Blant de røde er det først og fremst Piemonte som er representert med et godt utvalg av Barbarescoer samt flere utgaver av den mindre kjente pelaverga-druen. Et lite knippe Priorat, Bordeaux og Rioja-viner blir også lansert i tillegg til eldre Madeiraer.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer