Spinning eller sykkelrulle? Dette er forskjellen

Mads Kaggestad tipser om mest effekt og topp motivasjon.

SYKKELRULLE: Proffene bruker sykkelruller for å varme opp før ritt, mens rullen fungerer perfekt hjemme for mosjonister på vinterstid i Norge. Rullen på bildet er en fastrulle, brukt av profflaget Quickstep. Foto: NTB Scanpix
SYKKELRULLE: Proffene bruker sykkelruller for å varme opp før ritt, mens rullen fungerer perfekt hjemme for mosjonister på vinterstid i Norge. Rullen på bildet er en fastrulle, brukt av profflaget Quickstep. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vil du holde sykkelformen ved like gjennom vinteren er innesykling et godt alternativ. Men hva gir best trening: Spinningtimene på det treningssenteret eller øktene på rulla?

Og hva er egentlig forskjellen mellom disse to treningsmåtene?

- For å oppnå mest mulig effekt og bli topp motivert, ville jeg kombinert spinning og rulletrening, sier tidligere proffsyklist Mads Kaggestad.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer