Spøkelseshuset satte opp skjult kamera

Her er resultatene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hvis du har lyst til å bli skremt livskiten av, ser det ut til at en Canada-tur er løsningen. Nightmares Fear Factory i byen Niagara Falls i den kanadiske delstaten Ontario, helt på grensa til USA, skryter av at de har verdens skumleste spøkelseshus, skriver Daily Mail.

Etter å ha sett bilder og videoer av reaksjonene til stakkarene som har gått gjennom huset, er vi tilbøyelige til å være enige.

Skjulte kameraer Spøkelseshuset har nemlig installert kameraer som filmer og tar bilder av dem som har betalt rundt 100 kroner for den 10-15 minutter lange turen gjennom spøkelseshuset.

Resultatet kan gjestene selv se etter at de er ferdige med den grufulle opplevelsen, mens Nightmares Fear Factory selv legger ut de beste bildene på sine nettsider.

Selve spøkelseshuset sies å stå på tomten til en gammel kistefabrikk, der eieren ble drept da en stabel med kister veltet over ham. Nightmares Fear Factory er det eldste spøkelseshuset i Nord-Amerika og har skremt gjestene sine i over 30 år.

Eget ord for å slippe Faktisk er opplevelsen så skummel at gjestene har et eget signalord slik at de kan avbryte marerittet hvis det blir for ille.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer