Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Spøkelseshuset satte opp skjult kamera

Her er resultatene.

(Dagbladet): Hvis du har lyst til å bli skremt livskiten av, ser det ut til at en Canada-tur er løsningen. Nightmares Fear Factory i byen Niagara Falls i den kanadiske delstaten Ontario, helt på grensa til USA, skryter av at de har verdens skumleste spøkelseshus, skriver Daily Mail.

Etter å ha sett bilder og videoer av reaksjonene til stakkarene som har gått gjennom huset, er vi tilbøyelige til å være enige.

Skjulte kameraer Spøkelseshuset har nemlig installert kameraer som filmer og tar bilder av dem som har betalt rundt 100 kroner for den 10-15 minutter lange turen gjennom spøkelseshuset.

Alle foto: Nightmares Fear Factory
Alle foto: Nightmares Fear Factory Vis mer

Resultatet kan gjestene selv se etter at de er ferdige med den grufulle opplevelsen, mens Nightmares Fear Factory selv legger ut de beste bildene på sine nettsider.

Spøkelseshuset satte opp skjult kamera

Selve spøkelseshuset sies å stå på tomten til en gammel kistefabrikk, der eieren ble drept da en stabel med kister veltet over ham. Nightmares Fear Factory er det eldste spøkelseshuset i Nord-Amerika og har skremt gjestene sine i over 30 år.

Eget ord for å slippe Faktisk er opplevelsen så skummel at gjestene har et eget signalord slik at de kan avbryte marerittet hvis det blir for ille.

Spøkelseshuset satte opp skjult kamera

Skriker man «nightmares» blir man geleidet ut en av de mange skjulte sideinngangene, men som straff blir man ført opp på ei liste over «kyllinger» som nå teller 110 000.

Spøkelseshuset satte opp skjult kamera

Selve turen gjennom spøkelseshuset foregår for det meste i dypeste mørke og man må krysse ei «usikker» bru, en trang tunnel og et rom der veggene på klaustrofobisk vis kommer nærmere og nærmere.

Ingen aldersgrense Det er ingen aldersgrense for å gå gjennom spøkelseshuset og Nightmares Fear Factory opererer med rabatt for barn under 12 år. Etter å ha sett hvordan godt voksne mennesker reagerer på de skrekkelige opplevelsene, er vi usikre på om det er et egnet reisemål for familier med små barn.

Spøkelseshuset satte opp skjult kamera

Fear Factorys markedsføringstriks med å ta bilder av gjestene har i hvert fall hatt en positiv effekt på besøket til spøkelseshusets hjemmeside.

Spøkelseshuset satte opp skjult kamera

- Aktiviteten gikk fra 600 besøk om dagen til 60 000 i løpet av 24 timer etter at vi begynte å legge ut bildene, sier Vee Popat i Fear Factory til Daily Mail.

Spøkelseshuset satte opp skjult kamera
Spøkelseshuset satte opp skjult kamera
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media