Sprø, søte og syrlige: Tid for syndig eplekake

Sjekk ut matbloggernes beste oppskrifter på eplekake.

SØT FRISTELSE: Er det ett tidspunkt du skal skeie ut med eplekake, er det nå. Butikkene er fulle av deilige, norske epler. Denne kaken har fått tilsatt kransekakemasse og karamellsaus, noe som gjør den ekstra saftig, søt og god. Foto: KRISTINE ILSTAD/DET SØTE LIV
SØT FRISTELSE: Er det ett tidspunkt du skal skeie ut med eplekake, er det nå. Butikkene er fulle av deilige, norske epler. Denne kaken har fått tilsatt kransekakemasse og karamellsaus, noe som gjør den ekstra saftig, søt og god. Foto: KRISTINE ILSTAD/DET SØTE LIV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere matsaker på db.no/mat Knapt noe kan slå smaken av norske epler når de er på sitt beste. Og det er akkurat nå.

Sprø, søte, syrlige, aromatiske, saftige. Din favorittepletype finnes garantert i fruktdisken.

Eplene kan brukes til så mangt. Nyt dem naturelle, press eplejuice, lag eplesyltetøy - eller gå for noe av det aller beste du kan lage av epler; eplekake.

Fransk epleterte: Den franske ambassadekokkens beste triks

En sikker vinner - Eplekake er jo høstkaken over alle høstkaker, og slår alltid an! Jeg kjenner absolutt ingen som ikke liker eplekake!, sier blogger Kristine Ilstad

Hun driver Norges største kakeblogg Det søte liv, som har langt over 50 oppskrifter bare på eplekaker.

- Mulighetene for å utnytte høstens mest populære frukt, er uendelig mange. Eplekaker kan lages med eller uten krydder, med eller uten nøtter, med karamellsmak, med vaniljekrem eller med fløtekrem, illustrerer hun.

Saftige favoritter Bloggerens egen favoritt er syndig eplekake.

- Det er en vanlig eplekakeoppskrift som er gjort ekstra deilig med kransekakemasse og karamellsaus. Den blir utrolig smakfull og saftig, forteller Kristine Ilstad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer