Står du her er du på verdens beste flyplass

Du vil bli overrasket over hvilket land du befinner deg i.

VERDENS BESTE: Incheon International Airport i Sør-Korea vant prisen for beste flyplass. Foto:Siqbal/ WIKIMEDIA COMMONS
VERDENS BESTE: Incheon International Airport i Sør-Korea vant prisen for beste flyplass. Foto:Siqbal/ WIKIMEDIA COMMONS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Hvert år kårer World Airport Awards verdens beste flyplass, og årets vinner ble Incheon International Airport i Sør-Korea.

Flyplassen, som er landets største, fikk bare en tredjeplass i fjorårets kåring, men klarte i år å klatre helt til topps.

Suverent på topp - Incheon International Airport havnet på topp fem i åtte av ti kategorier. Det er en bemerkelsesverdig tillitserklæring fra de reisende, og viser at standardene de forventer blir levert på denne flyplassen, sa Edward Plaisted, styreformannen i Skytrax, i følge ibtimes.

Skytrax er selskapet bak kåringen, som blir ansett å være en av de mest prestisjefylte i bransjen.

I kåringen har over 12 millioner passasjerer fylt ut et spørreskjema der de rangerer alt fra helhetsinntrykket på flyplassen, butikkene som finnes og hvordan prosessen fra ankomst til avgang er.

Vinner for andre gang Dette er andre gang Incheon vinner, første gang var i 2009. Andre og tredjeplassen i årets kåring gikk også til flyplasser i Asia, til henholdsvis Singapore Changi Airport og Hong Kong International Airport. Flyplasser i Asia scorer ofte høyt i kåringen, og Plaisted tror service er en av grunnene til det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer