- Hva synes du? Kan man få for mye av en god ting?
Vårkvelden var kjølig og en sur vind virvlet opp støvet i Rådhusgata. Men det påvirket ikke humøret til verken Robinson eller Fredag, som var sprekkeferdige - av velbehag.
Serie nytelser Smaksmenyen til Statholdergaarden er ikke så stor i volum, til tross for at den består av hele elleve retter, samt aperitiffer og hvilerett.
Alt holder skyhøyt nivå, og det mest imponerende er kanskje hvordan maestro Stiansen og hans stab unngår smakskjedekollisjoner, som slike gigantmenyer har en lei tendens til å ende i.
Her får man en velkomponert serie nytelser som går rett på sanseapparatet og kjæler, pirrer, erter og leker med det.
Men nå lurte altså Robinson på en ting.
- Om man kan få for mye av en god ting? Fredag ristet på hodet.
- Det heter at det ikke finnes dumme spørsmål, men akkurat her er jeg usikker.
Koselig og storslagent Fire timer tidligere. Store, gode stoler, damask, krystall og stukkatur som er verd en reportasje i seg sjøl.
Men til tross for omgivelsene, klarer betjeningen å skape en riktig koselig stemning.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger