Stefan (55) trodde han var utbrent – hadde alzheimer

Dette er alzheimer-symptomenene du skal være oppmerksom på, og som ofte forveksles med utbrenthet eller trøtthet. Det fikk Stefan (55) og familien erfare.

STÅR SAMMEN: Stefans diagnose for fem år siden har endret familiens liv på mange måter. «Det første spørsmålet jeg får når jeg forteller ham at Stefan har Alzheimer er alltid: «Er han sint?» Men Stefan er fortsatt den snilleste Stefan i verden», sier Karin. Foto: Janni Ahlgren
STÅR SAMMEN: Stefans diagnose for fem år siden har endret familiens liv på mange måter. «Det første spørsmålet jeg får når jeg forteller ham at Stefan har Alzheimer er alltid: «Er han sint?» Men Stefan er fortsatt den snilleste Stefan i verden», sier Karin. Foto: Janni Ahlgren Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer