Stefan (55) trodde han var utbrent – hadde alzheimer

Dette er alzheimer-symptomenene du skal være oppmerksom på, og som ofte forveksles med utbrenthet eller trøtthet. Det fikk Stefan (55) og familien erfare.

STÅR SAMMEN: Stefans diagnose for fem år siden har endret familiens liv på mange måter. «Det første spørsmålet jeg får når jeg forteller ham at Stefan har Alzheimer er alltid: «Er han sint?» Men Stefan er fortsatt den snilleste Stefan i verden», sier Karin. Foto: Janni Ahlgren
STÅR SAMMEN: Stefans diagnose for fem år siden har endret familiens liv på mange måter. «Det første spørsmålet jeg får når jeg forteller ham at Stefan har Alzheimer er alltid: «Er han sint?» Men Stefan er fortsatt den snilleste Stefan i verden», sier Karin. Foto: Janni Ahlgren Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer