Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Stein Erik kjøpte den for vrakpanten. To år seinere er denne Mercedes 190E en kraftpakke med 723 hester

- Den er som en snill katt. Helt til du gir gass.

HERSKAPELIG: Det er noe litt herskapelig over den gamle Mercedesen 190E, som Stein Erik har bygget opp fra vrakpant til å bli en kraftpakke av en doning. Foto: Privat
HERSKAPELIG: Det er noe litt herskapelig over den gamle Mercedesen 190E, som Stein Erik har bygget opp fra vrakpant til å bli en kraftpakke av en doning. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ordtaket «Juryen er ute» betyr lett oversatt at man ikke har bestemt seg. Når det er snakk om «baby-Mercen» 190E, så er juryen ute. Man får liksom ikke helt bestemt seg om det er en kul bil eller ikke. Og den som må ta mesteparten av skylden for det, er nok BMW E30. Hadde ikke den finnes, ville 190E vært en ubestridt kul bil for kidsa.

For de med litt vett i pappen, og som har sett masse advokat-såpeopera på TV, er det bare fjas å vente på noe jury. De er jo tross alt bare en gjeng mennesker på lik linje med deg og meg. Det er klart 190E er en kul bil, selv om den blir satt litt i skyggen av BMW når det gjelder popularitet.

Men kanskje gjør akkurat det den til en enda kulere bil – siden det ikke florerer av den. Jeg kan vagt huske å ha sett en 190 langs veien… Men det begynner bli lenge siden. Og den var verken sexy eller rask.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 ÅR

KUN I FEBRUAR

100 kr*

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 100 kr* år. Fornyes automatisk til 795,-/år

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr**

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr** uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

**Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (795,-/år). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?