Steinar (63) måtte dopes ned med en cocktail av smertestillende tabletter. Med Botox fikk han livet tilbake

Smertene Steinar Gjesteby (63) hadde i ansiktet kunne sammenliknes med å få stukket kniver inn gjennom huden. En studie fra et universitet i Kina ble hans redning.

TILBAKE I JOBB: Steinar Gjesteby hadde så store smerter i ansiktet at han ikke lenger kunne jobbe. Nevrolog Hanne Marie Lunde foreslo behandling med Botox, og smertene forsvant. Nå er han tilbake i arbeid. Foto: Paul S. Amundsen
TILBAKE I JOBB: Steinar Gjesteby hadde så store smerter i ansiktet at han ikke lenger kunne jobbe. Nevrolog Hanne Marie Lunde foreslo behandling med Botox, og smertene forsvant. Nå er han tilbake i arbeid. Foto: Paul S. Amundsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BERGEN (Dagbladet): Smertene 63-åringen hadde førte til at han ble dopet ned med en cocktail av smertestillende tabletter. Han hadde mistet all livskvalitet.

- Det begynte med at jeg fikk stikkinger under det ene øyet, så ble smertene stadig verre. Jeg opplevde det som om noen stakk kniver inn i kinnet mitt. Legene trodde først det var helvetesild, men de tok feil, sier Steinar Gjesteby.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer