Du leser nå Dagbladet Pluss

Steinar (63) måtte dopes ned med en cocktail av smertestillende tabletter. Med Botox fikk han livet tilbake

Smertene Steinar Gjesteby (63) hadde i ansiktet kunne sammenliknes med å få stukket kniver inn gjennom huden. En studie fra et universitet i Kina ble hans redning.

TILBAKE I JOBB: Steinar Gjesteby hadde så store smerter i ansiktet at han ikke lenger kunne jobbe. Nevrolog Hanne Marie Lunde foreslo behandling med Botox, og smertene forsvant. Nå er han tilbake i arbeid. Foto: Paul S. Amundsen
TILBAKE I JOBB: Steinar Gjesteby hadde så store smerter i ansiktet at han ikke lenger kunne jobbe. Nevrolog Hanne Marie Lunde foreslo behandling med Botox, og smertene forsvant. Nå er han tilbake i arbeid. Foto: Paul S. AmundsenVis mer

BERGEN (Dagbladet): Smertene 63-åringen hadde førte til at han ble dopet ned med en cocktail av smertestillende tabletter. Han hadde mistet all livskvalitet.

- Det begynte med at jeg fikk stikkinger under det ene øyet, så ble smertene stadig verre. Jeg opplevde det som om noen stakk kniver inn i kinnet mitt. Legene trodde først det var helvetesild, men de tok feil, sier Steinar Gjesteby.

Dagbladet møter Steinar Gjesteby på kontoret hans i Blomsterdalen i Bergen. Han er avdelingsleder for ingeniørene i RDS Norge, en avdeling av det internasjonale boreselskapet KCA Deutag Drilling.

- Dette er egentlig en gladsak. Jeg er tilbake i jobb og livet smiler til meg hver dag. Det skyldes at jeg har vært svært heldig, forklarer han.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.