TØFF KONKURRANSE: Det er klart for kåring av «Årets Bil» igjen. Dette bildet er fra fjorårets finale. Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN
TØFF KONKURRANSE: Det er klart for kåring av «Årets Bil» igjen. Dette bildet er fra fjorårets finale. Foto: ØISTEIN NORUM MONSENVis mer

Stem - og vinn drivstoff for 5000 kroner

Du kan selv være med og påvirke utfallet av Årets Bil-kåringen. Juryen legger stor vekt på leserstemmene.

Les mer om Årets bil her.

Parallelt med Årets Bil-kåringen, kårer vi også en «lesernes favoritt» blant de nominerte bilene.

Og lesernes mening er et av kriteriene juryen legger vekt på når de i midten av november setter seg rundt finalebordet for å gjøre sitt endelige valg og finne den verdige vinneren til hedersbetegnelsen Årets Bil 2014.

Sist år vant BMWs 3-serie en klar seier hos leserne. Over 340 000 stemmer kom inn, og vitner om et enormt bil-engasjement blant våre mange lesere.

Stem - og vinn drivstoff for 5000 kroner

- Lesernes mening er viktig for oss, og et av kriteriene som legges til grunn når vi skal kåre den endelige vinneren, sier juryleder Espen Stensrud.
 

Vinn drivstoff Å stemme på din favoritt er enkelt. Det gjør du på Dagbladet.no/bil, DinSide.no eller Autofil.no. Finn fram til din favoritt, og klikk.

Blant stemmene trekker vi ut en heldig vinner som kan se fram til en billig bilvinter. Premien er nemlig drivstoff til en verdi av 5000 kroner.

Du kan stemme fra i dag og helt fram til leserkåringen stenges 18. november.

Hver tirsdag i ukene framover vil du finne artikler om kandidatene til Årets Bil 2014 i Dagbladets papiravis. Der vi alle kandidatene presenteres nærmere.

Samtidig blir det fyldige artikler både på dagbladet.no og på DinSide.no.

 
Her kan du stemme!