Stem på Årets Bil - vinn full tank

Det kan lønne seg å stemme på Årets Bil 2013.

VANT I FJOR: En stolt informasjonssjef Stian Gihle foran en Peugeot 508 SW som ble lesernes favoritt i fjorårets Årets Bil-kåring. Nå står 31 nye kandidater på startstreken.Du kan selv være med på å påvirke hvem som vinner. Foto: Øistein Norum Monsen
VANT I FJOR: En stolt informasjonssjef Stian Gihle foran en Peugeot 508 SW som ble lesernes favoritt i fjorårets Årets Bil-kåring. Nå står 31 nye kandidater på startstreken.Du kan selv være med på å påvirke hvem som vinner. Foto: Øistein Norum Monsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Les flere bilsaker på db.no/bil.

(Dagbladet): Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen av drivstoff for 5000 kroner, er å stemme på din favoritt blant kandidatene til Årets Bil 2013.

Du kan stemme både på SMS og ved å klikke deg inn i stemmeboksen på www.dagbladet.no/bil.
Du kan også stemme via epost. Da sender du en mail til aaretsbil@dagbladet.no. skriv kandidatens nummer og din egen kontaktinfo.

Og din stemme teller.

Lesernes mening kommer til å veie tungt når når juryen om noen uker kommer sammen for å plukke ut bilen som fortjener hedersbetegnelsen Årets Bil 2013.

DIN FAVORITT?   Nye Porsche 911 er selvsagt med i kåringen. Det er lillebroren Boxster også. Foto: Porsche
DIN FAVORITT? Nye Porsche 911 er selvsagt med i kåringen. Det er lillebroren Boxster også. Foto: Porsche Vis mer

- Vi skal legge øret til bakken og lytte på lesernes mening. Det er et viktig kriterie i denne kåringen, sier juryformann Terje Bjørnsen til Dagbladet.

Vinn drivstoff
Etter at leseravtemmingen er sluttført, vil vi blant SMS- og mailstemmene trekke en heldig vinner som kan belage seg på betydelig rimeligere bilhold en tid framover.

Premien er nemlig et gavekort på drivstoff for 5000 kroner!

Stem på SMS PÅ SMS avgir du stemme ved å sende kodeord «BIL» til 2400. Eksempel: «Bil 12» til 2400.

Tjenesten koster 5 kroner per melding.

Her kan du lese mer om alle kandidatene til Årets Bil 2013.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer