Stem på Årets Bil 2016

Tiden er kommet for å kåre Årets bil 2016. Her er de 33 spennende kandidatene, og du kan være med å avgjøre.

DU KAN PÅVIRKE: Bli med å påvirke resultatet for Årets Bil 2016. Stemmeboksen finner du lenger ned i saken.  FOTO: PEUGEOT
DU KAN PÅVIRKE: Bli med å påvirke resultatet for Årets Bil 2016. Stemmeboksen finner du lenger ned i saken. FOTO: PEUGEOT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Juryen er klar, tankene er fylt opp, speilene stilt inn og bilene er nypusset.

Vi tar en nærmere titt på årets nominerte, for at du skal bli bedre kjent med dem, og finne din favoritt! Om du ikke har en allerede da?

Motorredaksjonen i Dagbladet/Autofil/Dinside.no har testet bilene, og sammen skal vi ende opp med 10 biler som kjøres i et finaleheat. Du kan også påvirke resultatet. Uka før vi har vinneren på plass, presenterer vi Folkets Bil etter at leseravstemningen er avsluttet.

Resultatet her er også ett av kriteriene når vi skal finne frem til den endelige Årets Bil 2016.

Årets bil 2016 byr på tøff konkurranse bilene imellom. I fjor var det el-bilen som sto i fokus, den ser ut til å ha fadet litt ut igjen i år, og blitt erstattet med enkelte plug-in hybrider.

SUV Audi Q7 Dette er en av fiffens absolutte favoritter, og det hersker ingen tvil om at den stiller sterkt for den som elsker å kjøre stor SUV. Audi har laget en muskelbunt som samtidig føles lett å kjøre. En svært dynamisk bil med firehjulsstyring som tilleggsmulighet, noe Audi er alene om i denne klassen. Q7en gjør 0-100 på 6,3 sekunder om du har valgt 3.0 TFSI bensin med sine 333 hestekrefter. Og den kommer også som verdens første TDI plug-in hybrid i sitt segment. Pris: Fra 939.000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer