Stjernekokkenes favoritter under 200 kroner

Vi har fått fire kjente kokker til å anbefale vin.

VIN: Mat og vin er ofte nært knyttet til hverandre, og kokker har i så måte et unikt utgangspunkt med sin ekspertise. Bent Stiansen, eier av stjernerestauranten Statholdergaarden, er en av dem som har delt sin favoritt.
VIN: Mat og vin er ofte nært knyttet til hverandre, og kokker har i så måte et unikt utgangspunkt med sin ekspertise. Bent Stiansen, eier av stjernerestauranten Statholdergaarden, er en av dem som har delt sin favoritt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer