<strong>VIN:</strong> Mat og vin er ofte nært knyttet til hverandre, og kokker har i så måte et unikt utgangspunkt med sin ekspertise. Bent Stiansen, eier av stjernerestauranten Statholdergaarden, er en av dem som har delt sin favoritt.
VIN: Mat og vin er ofte nært knyttet til hverandre, og kokker har i så måte et unikt utgangspunkt med sin ekspertise. Bent Stiansen, eier av stjernerestauranten Statholdergaarden, er en av dem som har delt sin favoritt. Vis mer

Stjernekokkenes favoritter under 200 kroner

Vi har fått fire kjente kokker til å anbefale vin.

Publisert
Sist oppdatert

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.



HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer