Stockholms Romeo og Julie sto bak Sveriges mest omtalte drapssak

Fredrik kom fra en av Sveriges mektigste familier. Ingun fra en av landets rikeste. Men fedrene nektet dem å leve ut kjærligheten.

Stockholms Romeo og Julie: Fredrik og Ingun kom begge fra mektige familier som forsøkte å skille dem. Som hos Shakespeare et endte det i tragedie og død. Foto: Ukjent/SVT Bild
Stockholms Romeo og Julie: Fredrik og Ingun kom begge fra mektige familier som forsøkte å skille dem. Som hos Shakespeare et endte det i tragedie og død. Foto: Ukjent/SVT Bild Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Drosjesjåføren kjente igjen paret i baksetet med det samme. Det var Fredrik og Ingun von Sydow. I bakspeilet så sjåføren hvordan Ingun tok av seg strømpene. Deretter tok hun på seg et par nye. Fredrik hadde en sammenbrettet jakke ved siden av seg på setet. Akkurat som strømpene var den full av flekker. Det var blod. Dagen før hadde Fredrik og Ingun vært Stockholms mest glamorøse par. Nå var de trippelmordere på flukt fra loven.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer