Du leser nå Dagbladet Pluss
Stockholms Romeo og Julie: Fredrik og Ingun kom begge fra mektige familier som forsøkte å skille dem. Som hos Shakespeare et endte det i tragedie og død. Foto: Ukjent/SVT Bild
Stockholms Romeo og Julie: Fredrik og Ingun kom begge fra mektige familier som forsøkte å skille dem. Som hos Shakespeare et endte det i tragedie og død. Foto: Ukjent/SVT Bild Vis mer

Stockholms Romeo og Julie sto bak Sveriges mest omtalte drapssak

Fredrik kom fra en av Sveriges mektigste familier. Ingun fra en av landets rikeste. Men fedrene nektet dem å leve ut kjærligheten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Drosjesjåføren kjente igjen paret i baksetet med det samme. Det var Fredrik og Ingun von Sydow. I bakspeilet så sjåføren hvordan Ingun tok av seg strømpene. Deretter tok hun på seg et par nye. Fredrik hadde en sammenbrettet jakke ved siden av seg på setet. Akkurat som strømpene var den full av flekker. Det var blod. Dagen før hadde Fredrik og Ingun vært Stockholms mest glamorøse par. Nå var de trippelmordere på flukt fra loven.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer