Stor landsoversikt: Slik sikrer du deg høstferie i all hast

Lengter dere etter mer sommer og sol, men har ikke tenkt på høstferien ennå? Gode nyheter: Det er fortsatt muligheter for å sikre seg en plass i solen.

Populær: Kreta er en av de mest populære ferieøyene, ikke minst i høstferien. Det går fortsatt an å komme seg hit, hvis man vil betale for det.
Foto: Marte Veimo
Populær: Kreta er en av de mest populære ferieøyene, ikke minst i høstferien. Det går fortsatt an å komme seg hit, hvis man vil betale for det.
Foto: Marte Veimo

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ikke før sommerferien er over, starter reiseselskaper og turoperatører å minne oss om at det snart kommer en høstferie. Norges største charterselskap, Ving, meldte allerede i midten av august at mer enn seks av ti høstferiereiser var solgt.

Ulike uker

At skolens høstferier fordeles på to ulike uker, gjør at det verste trykket fordeles. Mens Oslo, Akershus, Vestfold, Østfold, Vest-Agder, Aust-Agder, Oppland, Buskerud har ferie i uke 40, har ikke Hordaland, Telemark, Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Rogaland, Hedmark og trøndelagsfylkene ferie før uka etter.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer