Stor og liten: Fem superstillinger

Er du bekymret for at penisstørrelsen din kan hindre deg i å tilfredsstille partneren på soverommet fordi den er for stor eller for liten? Ekspertene deler de fem beste sexstillingene for de ulike størrelsene, og gir deg konkrete råd til hvordan du kan gi din partner ellevill orgasme.

OM PENISPRAT: - Ingen fortjener å få sin seksualitet redusert til centimeter. Menn har måttet tåle mye kroppspress og et ekstremt penispress, sier sexolog Stine Cathrine Hasle. Foto: NTB Scanpix
OM PENISPRAT: - Ingen fortjener å få sin seksualitet redusert til centimeter. Menn har måttet tåle mye kroppspress og et ekstremt penispress, sier sexolog Stine Cathrine Hasle. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer