Ny studie

Stor studie: Kobler mat til demensrisiko

Ny forskning påviser hvilken mat og drikke som vesentlig er med på å redusere muligheten for å utvikle demens. En av Norges fremste professorer er positiv til funnene. - På kjøpet oppnår man redusert risiko for en rekke andre sykdommer.

NY VITEN - STOR EFFEKT: Det finnes 101 000 nordmenn med demens. Hvert år vil omkring 10 000 nye personer få en form for sykdommen. foto: NTB Scanpix
NY VITEN - STOR EFFEKT: Det finnes 101 000 nordmenn med demens. Hvert år vil omkring 10 000 nye personer få en form for sykdommen. foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer