Du leser nå Dagbladet Pluss
Store forskjeller: Forskningsprosjektet GoBAN viser at det er stor forskjell i hvor godt barna passes på når de er i barnehagen - men hva slags sikkerhetstiltak kan man egentlig forvente som forelder? Bildet er et illustrasjonsfoto. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Store forskjeller: Forskningsprosjektet GoBAN viser at det er stor forskjell i hvor godt barna passes på når de er i barnehagen - men hva slags sikkerhetstiltak kan man egentlig forvente som forelder? Bildet er et illustrasjonsfoto. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer

Ny studie:

Store forskjeller i barnehagenes sikkerhet: Dette har barnet ditt krav på

Under halvparten av barnehageavdelingene følger med godt nok når barna sover, viser nytt forskningsprosjekt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): En ettåring ble alvorlig skadet i en ulykke i en barnehage i Bergen i starten av januar.Nylig varslet Trondheim kommune også at de vurderte å stenge en barnehage, noe som ifølge Adressa skyldes at barn er funnet forslått etter manglende tilsyn.Nå viser fersk forskning at det er store forskjeller på hvor godt norske barnehager følger med barna.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer