Store forskjeller på hva nordmenn får utbetalt i pensjon de neste åra

Sjekk hvilken pensjonstype du er.

STORT SPENN: - Hvis man ser på brutto pensjonsinntekt, vil det bli et stort spenn i hva folk får i pensjon, sier Knut Dyre Haug, pensjonsøkonom i Storebrand. Foto: EVEN BAST
STORT SPENN: - Hvis man ser på brutto pensjonsinntekt, vil det bli et stort spenn i hva folk får i pensjon, sier Knut Dyre Haug, pensjonsøkonom i Storebrand. Foto: EVEN BAST Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Man kan trygt si at det blir færre «normale» pensjonister i åra framover, sier Knut Dyre Haug, pensjonsøkonom i Storebrand.

- Hvis man ser på brutto pensjonsinntekt, vil det bli et stort spenn i hva folk får i pensjon. En av årsakene er at bedriftene har ulike pensjonsordninger.

- Mens noen arbeidsgivere har gode ordninger for de ansatte, har andre bare minimumsinnskuddet på 2 prosent. I tillegg er det et stort sprang mellom offentlig og privat sektor, sier han.

BLACK WEEK TILBUD - Få Dagbladet Pluss til -50% de neste 6 måneder

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Spar 50%

39,-

Per måned

Totalt 234,- for 6 mnd

*Black Week tilbudet på 234,- gir deg tilgang til Dagbladet Pluss i 6 mnd, og abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (79,- / mnd) etter endt kampanjeperiode.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer