Store forskjeller: Så dyr er hytteskatten

300 000 hytteeiere i Norge betaler eiendomsskatt, men kostnaden varierer med flere tusenlapper i året. Mange kommuner har høyere skattetakst på hytter enn på boliger, og antallet kommuner med eiendomsskatt er fordoblet på ti år.

HYTTEFERIE: Monica og Henrik Myhre-Sandmark (begge 39), datteren Adelle (4) og hunden Dallas (5 1/2) betaler eiendomsskatt for fritidsboligen ved Foten badeplass i Fredrikstad, men slipper så langt unna eiendomsskatt på primærboligen i Oslo. Foto: Lars Eivind Bones
HYTTEFERIE: Monica og Henrik Myhre-Sandmark (begge 39), datteren Adelle (4) og hunden Dallas (5 1/2) betaler eiendomsskatt for fritidsboligen ved Foten badeplass i Fredrikstad, men slipper så langt unna eiendomsskatt på primærboligen i Oslo. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer