Store forskjeller: Så dyr er hytteskatten

300 000 hytteeiere i Norge betaler eiendomsskatt, men kostnaden varierer med flere tusenlapper i året. Mange kommuner har høyere skattetakst på hytter enn på boliger, og antallet kommuner med eiendomsskatt er fordoblet på ti år.

<strong>HYTTEFERIE:</strong> Monica og Henrik Myhre-Sandmark (begge 39), datteren Adelle (4) og hunden Dallas (5 1/2) betaler eiendomsskatt for fritidsboligen ved Foten badeplass i Fredrikstad, men slipper så langt unna eiendomsskatt på primærboligen i Oslo. Foto: Lars Eivind Bones
HYTTEFERIE: Monica og Henrik Myhre-Sandmark (begge 39), datteren Adelle (4) og hunden Dallas (5 1/2) betaler eiendomsskatt for fritidsboligen ved Foten badeplass i Fredrikstad, men slipper så langt unna eiendomsskatt på primærboligen i Oslo. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Du kan nå betale med

HØSSTTILBUD 40% RABATT

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

40% RABATT

1 MÅNED

59 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

40% RABATT

3 MÅNEDER

149 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer