Store summer å spare på julegave-shopping om sommeren

En av fem norske kvinner er allerede i gang.

MANGE TJUVSTARTER: Det går raskere mot jul enn mange liker å tenke på. Men noen er føre var og har allerede startet gavekjøpene. Det blir gjerne billigere om innkjøpene gjøres om sommeren. Foto: NTB / SCANPIX
MANGE TJUVSTARTER: Det går raskere mot jul enn mange liker å tenke på. Men noen er føre var og har allerede startet gavekjøpene. Det blir gjerne billigere om innkjøpene gjøres om sommeren. Foto: NTB / SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Nesten en kvart million nordmenn er allerede i gang med årets julehandel, viser en fersk forbrukerundersøkelse Respons Analyse har utført for SpareBank 1.

Totalt sier 233 000 nordmenn (6 prosent) at de helt sikkert skal kjøpe julegaver i sommer.

Ytterligere 22 prosent - 850 000 nordmenn - sier de kanskje kommer til å starte med julegavehandelen i løpet av sommeren:

Hver sjuende nordmann har allerede julehandlet eller planlagt kjøp av gaver til jul. 3 prosent er godt i gang, mens 10 prosent så vidt er i gang med julegavene.

Mindre stress

Kvinner er dobbelt så ivrige som menn til å handle julegaver tidlig. 9 prosent av mennene og 19 prosent av kvinnene har startet julehandelen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.