ENESTE BILDE: Dette er det eneste vi har fått se av den nye Subaruen så langt. Den kommer på markedet i januar. FOTO: Subaru
ENESTE BILDE: Dette er det eneste vi har fått se av den nye Subaruen så langt. Den kommer på markedet i januar. FOTO: SubaruVis mer

Storslipp av nye biler

Nye Avensis, mini-VW og flere nye SUV kommer til Norge.

Frankfurt-utstillingen åpner straks, og der står mange av bilene som vil lanseres i Norge på nyåret. I tillegg til disse produksjonsbilene, har bilfabrikantene også en hel rekke spennende konsepter som hinter om hva som kommer i fremtiden.

Alle bilene du kan lese om under er imidlertid klare for produksjon. Akkurat når de kommer til Norge varierer, og i noen tilfeller er det fortsatt ikke avklart. Men første halvår 2012 er fellesnevneren for flesteparten av bilene.

Også i år lanseres det biler for enhver smak. Nyhetene spenner fra den sportslige luksusbilen Audi S8 til den mer folkelige kompakt-SUV-en Mazda CX-5.

I tillegg til bilene du kan lese om under, er det en del modeller som ennå ikke er blitt vist frem i forkant av messa. Blant annet sier ryktene at Laborghini skal vise en produksjonsmodell av fjorårets Sesto Elemento-konsept, og at Maserati skal avduke sin første SUV.

Vi kommer selvsagt til å holde deg oppdatert på alle de viktige nyhetene når utstillingen åpner på tirsdag.

Les også:
De 15 beste bruktbilkjøpene
Vi har testet 571 biler
Sjekk hvor sikker bilen din er
Fiks lakkskader for en brøkdel av prisen
Så fort kan du kjøre forbi fotoboksene

Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.

Ny mini-VW til Norge Den nye minibilen VW up! kommer på det norske markedet i 2012. Prius med syv seter Toyota Prius Plus blir den første hybriden med syv seter på det norske markedet. Blir Toyota Avensis bedre å kjøre? Toyota gjør endringer på drivverk og kjøredynamikk. Ny Norgesbil fra Subaru Subaru kommer snart med en kompakt crossover. De første bildene Nye Porsche 911 Carrera lanseres i høst. Slik ser den ut. Kaster ut Lamborghini-motoren Audi S-familien dropper V10-eren fra Lamborghini og erstatter den med en hvass V8-er. Nye B-Klasse tar ledelsen på sikkerhet Radarbasert kollisjonsvarsling er standardutstyr i nye Mercedes B-Klasse. Her er Ferraris nye kabriolet 458 kaster taket. Her er to nye Norges-SUV-er Nordmenn elsker kompakte SUV-er. Her er to sprellferske nyheter.