NYHETER I KØ: Vinmonopolet har denne gangen truffet usedvanlig godt på utvalget og har her behersket den vanskelige kombinasjonen av å lansere interessante, spennende og varierte produkter, skriver Dagbladets vinmedarbeider. Foto: ANITA ARNTZEN
NYHETER I KØ: Vinmonopolet har denne gangen truffet usedvanlig godt på utvalget og har her behersket den vanskelige kombinasjonen av å lansere interessante, spennende og varierte produkter, skriver Dagbladets vinmedarbeider. Foto: ANITA ARNTZENVis mer

Stort polslipp som treffer usedvanlig godt: Sekserne står i kø

Polslipp med høy kvalitet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagens nyhetslansering inneholder 65 nye produkter. Utvalget er naturligvis sesongbetont og har en overvekt av hvite, musserende og roséviner med til sammen 29 nye produkter. I tillegg til dette kommer et godt utvalg av sommerlige rødviner, en del øl og litt brennevin.

Temaene for nyhetslanseringen er som vanlig delt opp i flere kategorier. Et i utgangspunktet smalt tema som Kanariøyene er denne gangen representert med stort hell. Et annet smalt tema som gjør det meget bra er de perlende vinene Pet'nat eller petillant naturelle som de egentlig heter. Dette er viner som får bobler via en naturlig ettergjæring på flaska og har en egenartet leskende friskhet over seg.

Høy kvalitet

Et variert utvalg av sommerlige viner laget på riesling, sauvignon blanc, verdelho og et par friske cavaer holder også høy kvalitet og er helt i sesong. Et par forglemmelige petit chabliser og en flott sentral burgunder finner også veien til hyllene blant hvitvinene.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn