Du leser nå Dagbladet Pluss
Steinete: I dag slippes det vin som er gjæret og modnet i amfora leirkrukker. Tradisjonen er fra Georgia, og er 8000 år gammel. Foto: NTB Scanpix 
Steinete: I dag slippes det vin som er gjæret og modnet i amfora leirkrukker. Tradisjonen er fra Georgia, og er 8000 år gammel. Foto: NTB Scanpix  Vis mer

Stort polslipp: 15 av 18 nye flasker får sekser

Vinmonopolet lanserer i dag totalt 76 nye produkter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Av disse er det en klar hovedvekt på rødvin med 37 nye listeføringer. I tillegg finner vi et godt utvalg av hvitvin, noe brennevin og hele 16 nye øltyper.

Tema for lanseringen er denne gang delt opp i tre hovedsegmenter. Amforavin, Ungarn og GG vin er alle representert med flere nye produkter. Til tross for at de to førstnevnte kategoriene går under beskrivelsen kuriositeter er alle temaene vellykket.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer