Stortest av pickup: Dyrest er ikke best

Å kåre vinneren ble enkelt da Autofil testet pickup-ene Volkswagen Amarok, Nissan Navara og Mercedes-Benz X-klasse.

TRE-KAMPEN: Det er tre tilsynelatende like biler, men skinnet bedrar. Autofil har testet (f.v.) pickup-ene Volkswagen Amarok, Nissan Navara og Mercedes-Benz X-klasse. Testen kan du lese her. Foto: Fred Magne Skillebæk
TRE-KAMPEN: Det er tre tilsynelatende like biler, men skinnet bedrar. Autofil har testet (f.v.) pickup-ene Volkswagen Amarok, Nissan Navara og Mercedes-Benz X-klasse. Testen kan du lese her. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Aldri før har det vært mer spennende pickup’er på markedet enn nå. Flere og flere nikker derfor bekreftende av påstanden om at «alle trenger en pickup». Er vi i ferd med å tilpasse oss det amerikanske markedet, der pickup ikke bare er praktisk, men også kult?

I Norge er det fire biler som peker seg ut som de mest populære, med Toyota Hilux som den absolutte eneren helt øverst på tronen. Men hva med resten? Hvilken er best, hvilken er sterkest, hva bør du kjøpe?

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer