Stortest: Tre av de mest populære elbilene. Derfor skal du velge vinneren

Opel Ampera-e, Hyundai Kona Electric og Nissan Leaf. Vurderer du elbil, så vurderer du trolig en av disse. Vi har testet dem mot hverandre, og har en favoritt.

TRE HETE: Nissan Leaf (t.v), Opel Ampera-e og Hyundai Kona Electric er testet mot hverandre. Tre populære, men bare en vinner. Les saken og finn ut hva vi mener om alle tre bilene. Alle Foto: Jamieson Pothecary
TRE HETE: Nissan Leaf (t.v), Opel Ampera-e og Hyundai Kona Electric er testet mot hverandre. Tre populære, men bare en vinner. Les saken og finn ut hva vi mener om alle tre bilene. Alle Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hvorfor i all verden tester vi disse bilene mot hverandre? tenker du sikkert. Nissan Leaf kan jo ikke sammenlignes med de to andre og Opel Ampera får du knapt tak i. Det er bare Kona folk vil ha.

Riktig slik er det ikke. Dette er de tre nyeste elbilene under 400 000 kroner som kan være interessante for en vanlig familie. Leaf er den desidert mest solgte elbilen i Norge og verden og de to andre har desidert best rekkevidde.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer