Du leser nå Dagbladet Pluss
TRE HETE: Nissan Leaf (t.v), Opel Ampera-e og Hyundai Kona Electric er testet mot hverandre. Tre populære, men bare en vinner. Les saken og finn ut hva vi mener om alle tre bilene. Alle Foto: Jamieson Pothecary
TRE HETE: Nissan Leaf (t.v), Opel Ampera-e og Hyundai Kona Electric er testet mot hverandre. Tre populære, men bare en vinner. Les saken og finn ut hva vi mener om alle tre bilene. Alle Foto: Jamieson Pothecary Vis mer

Stortest: Tre av de mest populære elbilene. Derfor skal du velge vinneren

Opel Ampera-e, Hyundai Kona Electric og Nissan Leaf. Vurderer du elbil, så vurderer du trolig en av disse. Vi har testet dem mot hverandre, og har en favoritt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hvorfor i all verden tester vi disse bilene mot hverandre? tenker du sikkert. Nissan Leaf kan jo ikke sammenlignes med de to andre og Opel Ampera får du knapt tak i. Det er bare Kona folk vil ha.

Riktig slik er det ikke. Dette er de tre nyeste elbilene under 400 000 kroner som kan være interessante for en vanlig familie. Leaf er den desidert mest solgte elbilen i Norge og verden og de to andre har desidert best rekkevidde.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer