Strekk julelønna lenger med disse grepene

Slik unngår du at julehandelen går over styr.

HANDLER ETTER BUDSJETT: Hege Stokvold Lønseth (37) var godt i gang med julehandelen allerede i november. Her er hun og mannen Birger Lønseth (42) og barna Mathilde (10) og Oline (5 mnd) på julemarkedet i Spikersuppa i Oslo. Foto: John Terje Pedersen
HANDLER ETTER BUDSJETT: Hege Stokvold Lønseth (37) var godt i gang med julehandelen allerede i november. Her er hun og mannen Birger Lønseth (42) og barna Mathilde (10) og Oline (5 mnd) på julemarkedet i Spikersuppa i Oslo. Foto: John Terje Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det blir en tøff januar for dem som pådrar seg store juleutgifter, særlig hvis det kommer på toppen av en allerede presset privatøkonomi, sier Magne Gundersen, forbrukerøkonom i Sparebank 1 og programleder i Tv-serien «Luksusfellen».

En fersk undersøkelse Respons har utført for Sparebank 1, viser nemlig at hver femte nordmann julehandler mer enn planlagt. Like mange frykter at de får pengeproblemer på nyåret. Det tilsvarer til sammen vel 850 000 voksne nordmenn.

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer