Strid om ny pensjonsordning

Kvinner som jobber i privat sektor og har innskuddspensjon, kan i snitt regne med å få 385 000 kroner mindre i pensjon enn menn gjennom hele pensjonisttilværelsen. En ny type pensjon kan bli redningen.

BRÅK OM NY ORDNING: Det er brudd i forhandlingene mellom scenekunstansatte og arbeidsgiversiden. Ansatte vil ha en spesiell type pensjon som har økt i popularitet den senere tid og som er bedre for kvinner. Dagbladet omtaler alt om ordningen i artikkelen. Fagforeningsleder Henriette Jevnaker (i midten) med ansatte på kostymeavdelingen på Nationaltheateret, Connie Fredensborg Knapstad t.v og Maren Sælendsminde. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet
BRÅK OM NY ORDNING: Det er brudd i forhandlingene mellom scenekunstansatte og arbeidsgiversiden. Ansatte vil ha en spesiell type pensjon som har økt i popularitet den senere tid og som er bedre for kvinner. Dagbladet omtaler alt om ordningen i artikkelen. Fagforeningsleder Henriette Jevnaker (i midten) med ansatte på kostymeavdelingen på Nationaltheateret, Connie Fredensborg Knapstad t.v og Maren Sælendsminde. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer