<strong>STRIKKEGLEDER:</strong> Med disse to varme genserne kan du gå høsten trygt i møte. Oppskriften på genseren til venstre er hentet fra den nye boka Strikkemekka (Vigmostad og Bjørke/Foto: Heidi Rimereit), mens
den andre er hentet fra Stine Vibergs nye bok Friluftsstrikk (Gyldendal). Begge oppskriftene finner du i artikkelen og er gjengitt med tillatelse fra forlagene.
STRIKKEGLEDER: Med disse to varme genserne kan du gå høsten trygt i møte. Oppskriften på genseren til venstre er hentet fra den nye boka Strikkemekka (Vigmostad og Bjørke/Foto: Heidi Rimereit), mens den andre er hentet fra Stine Vibergs nye bok Friluftsstrikk (Gyldendal). Begge oppskriftene finner du i artikkelen og er gjengitt med tillatelse fra forlagene. Vis mer

Strikk en lekker genser til deg selv

To av høstens fineste gensere, i nydelige høstfarger, strikker du selv. Her er oppskriftene!

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer